Testimoniale

Terapia fetiței mele a însemnat o schimbare pentru toată familia. Ea a reușit să elimene acele comportamente care nu îi plăceau iar noi am înțeles că e nevoie de mai mult. Sunt fericit pentru că acum știu ce lipsea și văd cum de la o zi la alta putem să ne îmbunătățim relația.

Andrei (35)

M-am simțit foarte bine în cabinetul lui Tiberiu. Nu e ușor să spui ce ai pe suflet mai ales atunci când nu știi nici tu ce se întâmplâ. Mi-a plăcut foarte mult că m-a susținut și chiar s-a implicat atunci când îmi era poate mai greu.

Mihai (28)

Încă după prima ședință am realizat motivul pentru care Tiberiu Botea este atât de recomandat. Profesionalismul este cuvântul de bază. Îl recomand cu căldură tuturor celor care au nevoie de un partener exterior, de-alungul oricărei călătorii interioare.

Maria (45)

Tiberiu este o persoană caldă, răbdătoare și întotdeauna la dispoziția oamenilor care-i solicită ajutorul. Am fost ghidată într-un mod profesionist, în care am avut cea mai mare încredere.

Anca (38)

Colaborez cu Tiberiu de 3 luni și mi-a fost întotdeauna alături când am avut nevoie de ajutorul lui. Capacitatea lui de a înțelege mintea umană și interesul pentru pacient îl fac un specialist deosebit. Recomand.

Marius (41)

Este competent, cu multă experiență și calm. M-am liniștit să observ că este o persoană deschisă, receptivă, înțeleaptă și cu bun simt. Îl recomand cu caldură.

Sergiu (29)

Am reușit în sfârșit să găsesc psihoterapeutul de care aveam atâta nevoie. Deși am fost reținută la început, trebuie să recunosc ca m-am simțit mult mai bine deja după prima sedință. Aștept cu entuziasm urmatoarele ședințe.

Suzana (35)

Sunt deja la a 5-a ședință de psihoterapie și nu înțeleg nici acum de ce am amânat aproape un an să apelez la un psihoterapeut. Acum simt că sunt un alt om, îmi permit să visez și să-mi fac planuri pe termen lung. Am devenit mai pozitiv în gândire, optimist și plin de viață.

Stefan (44)

Până la divorț, credeam că am parte de casnicia perfectă. După șoc nu mi-am revenit timp de un an de zile. Aveam senzația că nu sunt bună de nimic. Nu mai puteam dormi nopțile pentru că nu puteam să înțeleg cum și de ce s-a întamplat totul. După primele 2 sedințe am început să mă simt mai bine. Acum, zâmbesc mai mult și simt că am depășit acel obstacol care mă ținea în loc.

Flavia (34)

Un terapeut extraodinar , o persoană caldă, a fost exact ceea ce căutam. M-a ajutat enorm în dezvoltarea mea personală. Recomand din tot sufletul. O persoană de încredere, empatică, mereu interesat ca totul să fie bine pentru mine ca pacient.

Miruna (26)

Ai suferit o traumă și îți ocupă toate gândurile?

Trimite-mi un mesaj

Acord politica de protectie a datelor

Call Now Button
×