Psiholog Bucuresti Sector 4

Psihoterapie individuală

Psihoterapia este un proces, o punere în practică a nevoilor, gândurilor și trăirilor autentice ce determină modul în care ne trăim viața ca urmare a comportamentelor pe care le generează.

Psihoterapie de cuplu și familie

Relația de cuplu funcționează în baza unui ansamblu de reguli ce tranzitează interacțiunea obișnuită. La multitudinea de nevoi individuale a fiecăruia dintre parteneri se adaugă nevoile cuplului.

Psihoterapie online

Posibilitatea desfăşurării şedinţelor de terapie online este o unealtă tot mai des folosită în drumul către o stare de bine optimă,ce oferă opţiuni reale celor ce nu se pot deplasa  şi celor ce locuiesc în zone retrase

Simți că viața îți aruncă prea multe lucruri greu de suportat? Vrei să vezi din nou totul într-o lumină frumoasă? Ai trăit prea multe experiențe dureroase de care vrei să te detașezi? Îți dorești să înțelegi mai bine de ce atragi persoanele nepotrivite?

Dacă răspunsul este da la cel puțin una din aceste întrebări, atunci nu mai amâna! Problemele emoționale pe care le ascunzi, de care fugi, nu vor dispărea de la sine. Oricât ai crede că vor trece, ignorarea lor va duce, inevitabil, la o îmbolnăvire (atât a psihicului cât și a fizicului).

Astfel, în cazul în care ești în căutarea unui psiholog in Bucuresti sectorul 4, află că nimic nu este întâmplător: ai ajuns unde trebuie! 

Numele meu este Tiberiu Botea, sunt psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România și de peste 5 ani lucrez intens pentru a reda oamenilor speranța și încrederea în ei înșiși! 

Drept urmare, dacă locuiești sau lucrezi în Berceni, Giurgiu, Olteniței sau Luica, atunci ai nevoie de psiholog Bucuresti sector 4. Sunt aproape de tine! 

De asemenea, pentru Tineretului, Văcărești, Piața Sudului, Brâncoveanu, soluția cea mai la îndemână pentru tine este tot un psiholog Bucuresti sector 4!

Foarte mulți oameni au probleme cu anxietatea și depresia. Fac atacuri de panică, dezvoltă boli de inimă, endocrine… și nu sunt conștienți de faptul că adevărata cauză a apariției acestora este, de fapt, nerezolvarea problemelor psihologice.

Un psiholog bun in Bucuresti sector 4 te poate ajuta să înțelegi toate problemele sensibile, profunde, care te afecteză. Uneori este greu să discutăm despre lucrurile pe care le considerăm rușinoase, de frică să nu fim judecați sau înțeleși greșit. Totuși, ceea ce trebuie să știi este că ședințele de psihoterapie sunt CONFIDENȚIALE și complet sigure. Ele reprezintă momentul tău de respiro, în care te eliberezi de tot ce îți provoacă neplăceri.

Tratamentul psihoterapeutic nu doar că are rolul de a te ajuta să scapi de toate acele greutăți care îți apasă sufletul, dar îți oferă și instrumentele necesare pentru a lucra cu tine însuți în viitor, a deveni conștient de sine și a fi mai puternic.

Nu uita, dacă ai nevoie de un psiholog in Bucuresti sector 4, poți face o programare la numărul de telefon: +4 0755 078 877 sau prin email CONTACT@PSIHOTERAPIE-TIBERIUBOTEA.RO, TIBERIU.BOTEA@GMAIL.COM.

Adresa la care mă găsești de LUNI până VINERI în intervalul 09:00 – 20:00 și SÂMBĂTĂ de la 09:00 – 18:00,  este: ALEEA ZÂNELOR, NR. 5, ET.1, AP.3, SECTOR 4, BUCUREȘTI.

Nu lăsa problemele nerezolvate să îți distrugă viața. Cel mai greu este să iei decizia de a face acest pas important pentru tine. Așa că este normal să ai emoții pentru prima ședință, însă după ce mă vei contacta și vom stabili o primă întâlnire, vei vedea că totul va fi bine!

Te aștept! Ia-ți viața în propriile mâini și decide că a venit momentul TĂU!

Preț / ședință în cabinet

Preț / ședință online

Preț / ședință în limba engleză în cabinet

Preț / ședință în limba engleză online

Psihoterapie individuală

150 lei

150 lei

200 lei

200 lei

Psihoterapie de cuplu și familie

200 lei

200 lei

250 lei

250 lei

150 lei ( în cabinet )

150 lei ( online )

200 lei ( în limba engleza la cabinet )

200 lei ( în limba engleza online )

200 lei ( în cabinet )

200 lei ( online )

250 lei ( în limba engleza la cabinet )

250 lei ( în limba engleza online )

Dacă simți că a venit momentul să îți revendici viața și să trăiești conștient, să te cunoști mai bine și să fii fericit, te aștept!

Fericirea nu este scop, ea este rezultatul

Testimoniale

Andrei

Terapia fetiței mele a însemnat o schimbare pentru toată familia. Ea a reușit să elimene acele comportamente care nu îi plăceau iar noi am înțeles că e nevoie de mai mult. Sunt fericit pentru că acum știu ce lipsea și văd cum de la o zi la alta putem să ne îmbunătățim relația.

Mihai

M-am simțit foarte bine în cabinetul lui Tiberiu. Nu e ușor să spui ce ai pe suflet mai ales atunci când nu știi nici tu ce se întâmplă. Mi-a placut foarte mult că m-a susținut și chiar s-a implicat atunci când imi era poate mai greu.

Abonare la newsletter

Acord politica de protectie a datelor

Ai suferit o traumă și îți ocupă toate gândurile?
Trimite-mi un mesaj

Acord politica de protectie a datelor

Fericirea face parte din ceea ce ești și provine din felul în care gândești

Iți stau la dispoziție

Despre mine

Un sâmbure de motivație

“Ceea ce nu se obține ușor are valoare” este îndemnul cel mai de preț primit în momentul în care mi-am început cariera în psihologie și moto-ul după care m-am ghidat în următorii ani. Am înțeles prin aceasta că rezultatele obținute prin efort susținut nu reprezintă doar o finalitate ci și o investiție într-un proces continuu de îmbunătățire. De aceea în munca mea am pus întotdeauna pasiune, ce s-a tradus ulterior în calitatea mereu îmbunătățită a cunoștințelor, abilităților dar și a rezultatelor.

Call Now Button
×